Shootout, Marcel Pey Puig

Shootout, Marcel Pey Puig

novembre del 2022

Postfaci de Meritxell Cucurella-Jorba

Shootout (Shoot-Out) és l’intercanvi de trets, la batalla decisiva entre persones o grups que s’enfronten amb pistoles o rifles, un duel que ha d’acabar amb la desfeta d’una de les dues parts. Aquí els versos són les bales. La poesia és l’única arma possible contra el confinament, la depravació i el caos, dins d’un imaginari fantasma.

Marcel Pey entroncat en l’underground anglosaxó, provoca al lector d’una manera directa, sense concessions, en totes les seves creacions. Des de les primeres avantguardes fins a l’art pop, artistes com David Bowie, Thea von Harbou, David Lynch, Erich von Stroheim, Jack Kerouac, Bob Dylan… esdevenen referents inqüestionables en la seva obra, amb una empremta, però, que els depassa, i que atorguen a les seves creacions un caràcter propi, personalíssim… “M. Pey, marca registrada”.

Publicat per Editorial Fonoll

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *