A la taigà, Aina Riera Serra

A la taigà, Aina Riera Serra

maig del 2022

La natura escarpada, la muntanya, una taigà… poden esdevenir santuaris per practicar l’ascetisme i connectar-se amb les divinitats, més enllà de noms i formes. Amb un llenguatge atrevit, potent, que evoca, que invoca, i que, a través d’un ús molt peculiar del silenci, ens interpel·la, entrem dins d’A la taigà, dins d’una atmosfera tan ben creada, tan ben esculpida, d’intimitat, de silenci, de secret, de pregària i, en definitiva, de cerca de sentit. Un petit interrogant escrit sobre la neu.

«A la taigà és una invitació a descobrir els secrets que Agafia guarda sota l’escorça. Un viatge a la despossessió més radical. Un convit a restar a la intempèrie en el qual ens situa tota poesia». Del pròleg de Caterina Riba

Publicat per Editorial Fonoll

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *