Gravetat, Isabel M. Ortega Rion

Gravetat, Isabel M. Ortega Rion

febrer del 2023

La veu poètica de Gravetat ens convida a acompanyar-la en un itinerari dolorós que recorre la certesa ineludible de la mort propera, l’acompanyament al trànsit, la ganivetada de la separació, la confusió de l’absència i l’acceptació del dolor incorporat a la vida amb lucidesa.
Gravetat és un poemari de dol després del dol, quan la serenitat permet mirar el camí resseguit i de les emocions pregones, els crits, les ferides i les pors es troben les paraules per fer-ne poesia, terrible i lluminosa.

«M’aferro al pal corcat del dia a dia
i refuso el parany per sobreviure
al desconcert d’existir sense tu.»

Publicat per Godall Edicions

Loading

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *